top of page

Dommerpanel

SilkeBlæs 2020

Stig-Mærsk.png

Dommer A:

Stig Mærsk

 

Stig Mærsk er uddannet trompetist. Efter en del år som kornetspiller i diverse danske bands, flyttede han i 2012 med sin familie til England, hvor han nu dirigerer brass bands og underviser i kornet på St. John University i York. Siden 2016 har han været Musical Director for East Yorkshire Motor Services Band.

JanBW.jpg

Dommer B:

Jan Lynggaard Sørensen

 

Jan Lynggaard Sørensen er født i 1976 og opvokset i Holstebro, og er uddannet som trompetist på Det Jyske Musikkonservatorium,1995-2000.

Som trompetist er Jan primært kendt som rytmisk musiker, og har siden 2001 været ansat i Klüvers Big Band. Derudover har han spillet og turneret med mange musicals, shows og koncerter i både ind- og udland, bl.a. med TV-2, James Sampson og Elaine Paige og han har arrangeret for og spiller med Jesper Lundgaard.

Jan Sørensen gør sig også som komponist for forskellige ensembler. Han har blandt andet komponeret flere værker til Silkeborg Blæserne, heriblandt en række værker inspireret af H. C. Andersens liv og forfatterskab.

I en årrække har Jan været et kendt ansigt i amatørmusikkredse. Han har virket som instruktør og dirigent i mange forskellige orkestre, og har tillige spillet med en del af de bedste danske amatørorkestre, bl.a. Silkeborg Blæserne. I 1998 vandt han både SilkeBlæs og Danmarksmesterskabet med Århus Brass Band, hvor han spillede principal cornet i perioden 1997-1999.

bottom of page