top of page

Sejs Blæserne

Spiller i A-rækken til SilkeBlæs 2023
Koncert kl. 11.40
Sejs.jpg

Sejs Blæserne er et brass band med base på Sejs Skole i Silkeborg Kommune. 

Orkesteret blev stiftet i 1981 og består af ca. 25 medlemmer, hvoraf hovedparten er nuværende eller tidligere elever fra Sejs Skole. Sejs Blæserne er overbygningsorkester for skolens juniororkester og skolens elevorkester, og har således rødder i Sejs Skoles musikundervisning.

Orkestret spiller – når der ikke lige er corona-aflysninger - hvert år et stort antal koncerter og medvirker ved mange forskelligartede arrangementer. Sejs Blæserne har gennem årene deltaget i en masse koncertstævner og konkurrencer for brass band, og afsluttede sidste år et spændende prøve-forløb med at vinde 3. division for brass band, og vores Eb-tuba snuppede tilmed også solistprisen. Orkestret indgår desuden ofte i et samarbejde med lokale kor og orkestre. 

Hvert år medvirker Sejs Blæserne ved en række velbesøgte nytårskoncerter, ”Skolernes Nytårskoncerter” med deltagelse af elever fra de fleste af Silkeborgs Kommunes skoler. Her udgør Sejs Blæserne og et ungdoms-symfoniorkester et stort og festligt nytårsorkester.

Siden 1990 har Sejs Blæserne arrangeret koncert-konkurrencen SilkeBlæs, og efter corona-nedlukning er vi igen klar med endnu et SilkeBlæs. Det er første gang Sejs Blæserne selv deltager, så årets SilkeBlæs er noget ganske særligt for os.

Orkestret ledes af Jan Nørgaard, der gennem alle årene har dirigeret Sejs Blæserne

Koncertprogram
Dirigent Jan Nørgaard

Pastime with good company

Henry VIII arr. Stephen Roberts

 

Tandem Tunes

arr. Ronald Hammer

 

Re-Sepp-Ten

Michael Bruun arr. Henrik Lützen

 

Happy New Year

B. Anderson & B. Ulaeus arr. Frank Bernaerts

 

Uptown Funk

Mark Ronson/Bruno Mars arr. Henrik Lützen

Godnatsangen

S. Barrett & N. Hansen arr. Mathias Præsius Busk

bottom of page