top of page

Hinnerup Brassband

Spiller i Koncertrækken til SilkeBlæs 2023
Koncert kl. 10.00
HBB 2023 Bandfoto.jpg
Hinnerup Brassband blev dannet i 2000 af lokale musikere fra Hinnerup Garden og tilflyttere til Hinnerup. Bandet øver ca hver 3. søndag, hvilket giver medlemmer mulighed for at have det som supplement til andre bands. Igennem det sidste år har bandet oplevet en tilgang på 8 erfarne musikere, så vi i dag stort set er et fuldt besat Brassband. Ligeledes er det lykkedes med tilgang af yngre medlemmer at få tilført ny inspiration. 
 
Bandet har i gennem en årrække primært afholdt Nytårskoncert i Hinnerup, hvor vi har inviteret gæstesolister som Stanley Westh, Jan Lynggaard, Holger Johansen og senest Nikolaj Langgaard, men også sangsolister som Mette Poulsen, Camilla Button og John Kjøller har givet musikalske oplevelser. Hertil har vi spillet mange spændende nye arrangementer som har gjort det musikalsk inspirerende at mødes til spil. Det er første gang at bandet deltager i Silkeblæs og vi ser frem til at præsentere et varieret program. 
 
Hinnerup Brassband fik i 2009 tilknyttet Anne Mette Hansen som dirigent og er siden blevet undervist af Peter Deichgräeber, Lars P. Sørensen og nu igennem de sidste 5 år har det været Michelle Søndergaard Knudsen som har stået i spidsen for bandet. Michelle er uddannet trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium og er meget inspirerende. Foruden at være formand og musiker I Århus Brass Band, er hun også yderst aktiv i Dansk Amatør Orkesterforbund og leder af Det Danske Ungdoms Brass Band. 
 
Dagens program er et lille udpluk fra orkesterets nyligt afviklede nytårskoncert, som var en kæmpe succes. 
Dagens solist er Uffe Holm på BassTrombone i “Minnie the Moocher” kendt fra filmen Blues Brothers. 
Koncertprogram
Dirigent Michelle Søndergaard Knudsen

Marsj

Jacob Vilhelm Larsen

 

Grease medley

Gibb, Jacobs & Farrer arr. Frank Bernaerts

 

Minnie the moocher

Calloway/ Mills arr. Bob Casey Solist Uffe Holm Hansen

 

Hymn to the fallen

John Williams arr. Klaas van der Woude

 

Sing, sing, sing

Prima arr. Dan Price

bottom of page